Velkommen / Generalforsamling 2016
 
 

 

 
 
 

Rekord-deltagelse ved årets generalforsamling i VAFF

Hvor mange foreninger kan mønstre en fjerdedel af medlemmerne, når der holdes generalforsamling?
Det kan VAFF.
Bevist ved generalforsamlingen 11. marts 2016 i Det gamle Bibliotek i Faaborg. 51 ud af i alt cirka 200 medlemmer mødte op. Ganske flot. Faktisk ret imponerende.
Okay, ud over den rent proceduremæssige aktivitet tiltrak det naturligvis også medlemsskaren, at kogekunstneren Lene Lut serverede gratis hakkebøf i madagascarsovs med sprøde kartofler, og at den første øl, sodavand eller rødvin var on the house.

VAFF-medlemmer får noget for pengene, når de betaler kontingent.

Også underholdningen efter spisningen var et trækplaster. Sangeren og guitaristen Hans Ejstrup fra gruppen Rock Stalkers er altid en oplevelse værd, og han greb VAFF-skaren lige i struben. Hans Ejstrup gjorde det så godt, at der på selve generalforsamlings-aftenen tilfaldt ham en indbydelse: Hvis du og Rock Stalkers har lyst til at spille på Den spanske Trappe i Faaborg i juli, så er I hermed inviteret.

På den faglige front modtog formand Jan Valbak og kasserer Grete Madsen genvalg med akklamation. Et meget højt værdsat bestyrelsesmedlem Bjarne Kaarsgaard havde ønsket at træde ud af bestyrelsen. I stedet valgtes den garvede festival-frivillige Jørn Rasmussen.

På en række enkeltpunkter blev VAFFs vedtægter desuden punkt for punkt moderniseret, men store omvæltninger var der på ingen måde ikke tale om. Også kontingentet forblev uændret – 100 kroner om året.
 
 Du kan betale dit medlemsskab af VAFF for 2016.
 
Kontigent kr. 100,- pr. person for et år, indbetales på VAFF's konto i :
Jyske Bank - Regnr. 5056 - Konto nr. 1266557
 
HUSK AT NOTERE navn / adresse eller medlemsnr..
 
 
JØRN VAR VÆRT FOR STRIB-KORYFÆERNE

Egentlig et ret nyt bekendtskab, ham Jørn Rasmussen, 62 år. Han dukkede bare op sammen med fru Lotte ved en række arrangementer i VAFF – og de knoklede. Flyttede borde og stole, tog imod publikum, servicerede kunstnerne og leverede chips til Duncan Chisholm Trio.

Så inden længe var Jørn accepteret som en selvfølgelig del af den frivillige skare i VAFF. Ikke mindst, efter at han på grund af sit veletablerede netværk sikrede kontakt til Benny Holst Trio op til koncerten i Byskolens teater- og koncertsal. Nu er han også næstformand i VAFF.

Jørn Rasmussen blev valgt til bestyrelsen for VAFF ved generalforsamlingen 11. marts 2016 og straks udpeget som næstformand. Han har nu også cv-et med sig. Jørn og Lotte Rasmussen har som forstanderpar på Strib Idrætsefterskole gennem ikke færre end 16 år lagt lokaler til overnatning, når trætte, opkørte og begejstrede kunstnere fra Strib Vinterfestival skulle sikres nattero. Den var nu ikke altid sikret. Jørn og Lotte har på deres efterskole oplevet utrolige højdepunkter i nattetimerne, når Strib Vinterfestivals efterrus skulle fordøjes. Mange af historierne bør ikke gengives i et offentligt forum, men på et overordnet plan husker Jørn da flere af de sovende kunstnere på Strib Idrætsefterskole:

Niels Hausgaard, som er lige så festlig uden for scenen, om ikke mere.

Cæsar, en stor og sprudlende personlighed.

Tamra Rosanes, der troede, hun ankom til et fem-stjernet hotel med swimmingpool, men måtte henvises til at bade i Lillebælt.

Og ikke mindst Oyster Band, som gennem mange år har nydt godt af Jørn og Lottes gæstfrihed under Strib Vinterfestival.

Sjovest af alle, erindrer Jørn Rasmussen, var måske norske Bullmilk, som gerne ankom flere dage før Strib-festivalen – især på grund af den gode mad, efterskolen serverede. Bullmilk glædede sig over traditionen: At efter den vellykkede koncert bestod morgenmaden af en lokkende kombination af Gammel Dansk og Panodil.

Så det er et erfarent festival- og musikmenneske, VAFF nu har tilført bestyrelsen. Hans viden om musik er betydelig. Erfaringerne fra Strib er suppleret med talrige publikumsbesøg på Skagen Festival og Tønder Festival. Og han glæder sig til bestyrelsesarbejdet i den faaborgensiske musikforening.

”VAFF har gjort et dejligt indtryk på mig. Mange hyggelige mennesker og gode musikarrangementer. For mig er det helt naturligt at give en hånd med her. Jeg har altid været vant til at bidrage med praktisk arbejde i frivillige sammenhænge”, fortæller Jørn.

Velkommen til, Jørn Rasmussen. Vi glæder os til at nyde godt af dit engagement og din viden. Faaborg bliver endnu sjovere fremover.
Du kan altid kontakte Jan Valbak, formand for VAFF: 23 23 71 33 / mail: hookhouse@stofanet.dk