Nye koncerter

date Søndag d. 18. marts 2018
time 15:30 - 18:00
venue Byskolens bevægelsessal - Grønnegade Faaborg
url Link
description Det er en ny, spændende række koncerter, der er lagt i trygge, bluesgarvede hænder hos Hans Theessink og Knud Møller, når de i foråret 2018 er på turné i Danmark.
Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben.
Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så flot.
Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.
Koncerterne er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.
Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har – hele to gange – vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.
Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de aller mest pris på blues musikken. At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er DET, de brænder for, og DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.

Pris pr. billet: For medlemmer: Kr. 150,- / Ikke medlemmer: Kr. 180,-
Mulighed for køb af kaffe og lagkage samt øl/vin og vand Billetter kan købes på www.nembillet.dk el. hookhouse@stofanet.dk el. 23237133

date Fredag d. 23. marts 2018
time 18:30 - 22:00
venue Det gamle bibliotek - Grønnegade Faaborg
description Yderligere oplysninger - Se årets første nyhedsbrev 2018

date Fredag d. 13. april 2018
time 18:00 - 23:00
venue Byskolens bevægelsessal - Grønnegade Faaborg
url Link
description The Young Dubliners er et hårdtarbejdende keltisk Rockband, dannet i 1988 og som spiller hundredvis af shows til tusindvis af fans over USA og Europa, hvert år og har leveret indtil dato 9 albums. Selvom The young Dubliners betegnes som et " Celtic Rockband" kan etiketten, som etiketter ofte er, være vildledende. Den irske indflydelse er der, helt sikkert, men det er ikke den eneste indflydelse der gør sig gældende på deres Albums eller i Live shows. Flere af medlemmerne har ikke irske rødder af nogen art, og som sanger Keith Roberts forklarer er lyden altid beregnet til at være af en hybrid art fordi vi alle 5 kommer fra forskellige baggrunde. Selvom 2 af os kommer fra Irland er meget af den musik , vi voksede op med slet ikke irsk. The Young Dubliners har spillet i Faaborg til Celtic Rock Night på havnen og vi glæder os til at byde dem velkommen igen og få et brag af en koncert.
Pris pr. billet: For medlemmer: kr. 150,- / Ikke medlemmer: kr. 180,-
Mulighed for fællesspisning. Billetter kan købes på www.nembillet.dk el. hookhouse@stofanet.dk el. 23237133

date Søndag d. 13. maj 2018
time 14:00 - 16:00
venue Byskolens bevægelsessal - Grønnegade Faaborg
description Så er skotterne her igen med en hyggelig lille koncert. Denne gang er de dog 3 spillemænd med højt humør og melodier som vi alle kender og sange som vi kan synge med på.
Koncerten er gratis for VAFF MEDLEMMER, men alle er velkomne...
Entre for ikke medlemmer kr. 50,-
Du kan altid kontakte Jan Valbak, formand for VAFF: 23 23 71 33 / mail: hookhouse@stofanet.dk